fbpx

Ai datorii la Biroul de Credit? Nimic mai simplu, noi te ajutăm să scăpi de acele datorii.

Seriozitate

Atitudinea experților noștri este centrată spre nevoile și beneficiile clienților noștri.

Profesionalism

Avem peste 5 ani de experiență în domeniul financiar-bancar și un portofoliu vast de clienți.

Rapiditate

Realizăm rapid dosarul de creditare și te susținem pe toată durata lui.

Ce este Biroul de Credit?

Biroul de Credit este o societate pe acțiuni înființată în 2004 de către 25 de bănci din România. Acest birou are rolul de a colecta și prelucra date din portofoliul de clienți ai băncilor sau a altor instituții de creditare.

Biroul de Credit îmi prelucrează datele? Designur. Această societate are dreptul legal, în baza interesului legitim, de a vă gestiona datele de credit pentru a asigura desfășurarea unei activități de creditare responsabile. Pe scurt, Biroul de Credit arata bancilor sau IFN-urilor dacă “meritați” sa luați un credit sau o refinanțare.

Noi acționăm conform noii legislații a protecției datelor cu caracter personal

Conform noii legislații europene GDPR, Biroul de Credit este în continuare îndreptățit să vă gestioneze datele personale cu privire la activitatea de creditare.

În urma experienței cu peste 200 de clienti, echipa noastră vă poate ajuta să fiți șters din Biroul de Credit, aplicând legislația națională și europeană (Regulamentul  679/2016).

Cu ce te putem ajuta?
Contactează echipa noastră de experți pentru a afla
mai multe detalii despre serviciul de care ai nevoie!

Intrebari frecvente

Ce este Biroul de Credit?

 Biroul de Credit este institutia care aduna si administreaza datele despre creditele acordate de aproape toate bancile si institutiile financiare din Romania.

Mai exact, in Biroul de credit vor aparea informatii cu privire la tipul creditului, durata, suma, data acordarii si istoricul ratelor platite in ultimii 5 ani, inclusiv restantele mai mari de 30 zile, pentru fiecare individ in parte. 

Cum pot afla ce intarzieri am in biroul de credit?

Este foarte important sa stii ce date sunt scrise despre tine si, mai ales, daca sunt scrise informatii false.
Daca sunt scrise informatii false sau incorecte, puteti face cerere de revizuire si sa modifici datele. Asa iti cresti sansele considerabil pentru a primi creditari noi/refinantari.
Noi gestionam intreaga procedura, de la A la Z, pentru a va asigura ca aveti sanse foarte mari de succes, avocatii si consultantii nostri fiind pregatiti in a gestiona situatiile din Biroul de Credit.

Ce fel de informatii sunt stocat la Biroul de Credit?

La Biroul de Credit sunt prelucrate informaţii referitoare la persoanele fizice care solicita sau obtin un credit.

Categoriile de date prelucrate de catre Biroul de Credit sunt urmatoarele:

 1. Date de identificare ale persoanei vizate;
 2. Date referitoare la angajator;
 3. Date referitoare la produsele de tip credit solicitate/acordate;
 4. Date referitoare la evenimente care apar in perioada de derulare a produsului de tip credit, (cum ar fi cele referitoare la restructurarea/refinantarea, darea in plata, cesiunea contractului de credit, cesiunea creantei);
 5. Date referitoare la relatiile cu alte conturi: informatii referitoare la produse de tip credit la care persoana vizata are calitatea de codebitor si/sau garant;
 6. Date referitoare la insolventa: informatii referitoare la persoanele vizate fata de care s-a deschis o procedura de insolventa;
 7. Numarul interogarilor efectuate de Participanti pentru persoana vizata.

Cum ma puteti ajuta sa scap de istoricul negativ?

Conform noii legislații europene GDPR, Biroul de Credit este în continuare îndreptățit să vă gestioneze datele personale cu privire la activitatea de creditare.

În urma experienței cu peste 1200 de clienti, echipa noastră vă poate ajuta să fiți șters din Biroul de Credit, aplicând legislația națională și europeană (Regulamentul  679/2016).

Cand imi poate fi sters istoricul negativ?

Am exagera daca am spune ca intotdeauna, insa exista foarte mari sanse ca istoricul dvs. sa fie exagerat scris, prezentat in mod gresit si negativ, fapt ce afecteaza imaginea dvs. in fata creditorilor si le da libertate in a va refuza sau in a va da credite in conditii dezavantajoase,

Daca ati luat credit in trecut, inseamna ca sunteti pasibil in a aparea in Biroul de Credit. Acolo noi vom face verificari pentru a observa cum este prezentata situatia dvs. in fata altor creditori. Daca acea situatie este gresit prezentata si va prejudiciaza, noi notificam Biroul de Credit, demaram procedurile oficiale pentru a solicita stergerea istoricului negativ din Biroul de Credit si pentru a va creste sansele de a lua din nou credit sau refinantare in conditii favorabile.

Fiindca bancile, IFN-urile, societatile de leasing etc. au obligația de a transmite date exacte și corecte către sistemele de evidență de tipul birourilor de credit. Este dreptul tau sa-ti aperi dreptul la viata privata. Aceasta obligatie e prevazuta expres in art. 4 din Decizia 105/2007.

Cu ce vă putem ajuta?

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

Răspundem în cel mai scurt timp posibil.

  Nume*

  Telefon*

  Email*

  Ce serviciu va intereseaza?

  Salariu net lunar*

  Vechimea actualului loc de muncă (luni)*

  Judet*

  Societatea Angajatoare*

  Mesaj*

  Ați avut întârzieri la plata ratelor?
  DaNU

  Dovezi stergere din biroul de credit