fbpx

REFINANTARE CREDIT

Suntem aici sa-ti oferim consultanta financiara de TOP, sa platesti rate mici si sa te bucuri de viata in felul tau.

  Din pacate nu sunteti eligibil pentru un credit!


  IMFS > Refinantare

  Ratele tale sunt prea mari si la multe banci? Alege un credit de refinatare. 

  Poti alege atat refinantare credit de nevoi personale cat si refinantarea unui credit ipotecar. 

  Avantajele sunt numeroase in cazul in care te gandesti sa accesezi cu produs de refinantare credit, datorita scaderii dobanzii, ( cu cat suma este mai mare cu atat dobanda este mai mica), cat si a platii unei singure rate. 

   

  In cazul in care creditele tale au fost acordate inainte de 08/07/2020, poti opta pentru refinantare credit pe 10 ani, respectiv 120 de luni.

  Chiar dacă oamenii din jurul nostru apelează tot mai des la credite pentru diferite tipuri de cumpărături de bunuri sau servicii, mulți ajung în situația în care nu-și mai permit să plătească ratele.

  aplica acum pentru un

  Credit refinantare online

  Ce este creditul de refinanțare?

  Refinanțarea unui credit presupune rambursarea anticipată a creditului actual, prin obținerea unui alt credit, care îi acoperă costurile. Cu alte cuvinte, obții o sumă de bani care te va ajuta să scapi de un credit vechi obținut de la una sau mai multe instituții financiare bancare / non-bancare.

  Caracteristicile și condițiile creditului de refinanțare:

  • Perioada acordării creditului de refinanțare este cuprinsă între 6 și 120 luni pentru creditul fără garanții și între 6 -360 luni pentru creditul cu garanții;
  • Vârsta trebuie să fie cuprinsă între 20 și 70 de ani;
  • Suma de bani care poate fi obținută este cuprinsă între 630 – 225.000 lei pentru creditul fără garanții; și 10.000-300.000 euro sau echivalentul în lei pentru creditele cu garanții
  • Dobânda este fixă sau variabilă

  Refinantare credit ipotecar

  Pentru a refinanta un credit de imobiliar este necesar in prima etapa sa realizam preaprobarea financiara, aceasta se poate realiza si pe loc in baza informatiilor venite de la biroul de credit si Anaf. 

  Dupa preaprobarea financiara, urmatorul pas sunt verificarea acelor imobilului ce urmeaza sa fie ipotecat la alta banca, acestea sunt ( actele de vanzare cumparare ale imobilului, schita si certificatul energetic. In urma primirii documentelor si a avizului juridic demaram procesul de evaluarea imobil impreuna cu acordul de instrainarea din partea bancii de unde va fi preluat creditul ipotecar. 

  In baza evaluarii si a actelor depuse la dosar, dosarul ajunge in faza de aprobare finala in care primim si rezolutia de amitere a acestuia. 

  Următorul pas este vizita la notar penturu a semna noul contract de ipoteca si contractul de credit. 

  Creditul imobiliar se poate refinanta oricand exceptand produsele de tip prima casa si noua casa la caare in primii 5 ani nu se pot face modificari contractuale. 

  Termenul estimativ maxim de refinantare este intre 7-14 zile in functie de nuamrul de dosare si de dificultatea lor. 

  Refinantare credit nevoi personale

  Refinantarea creditelor de nevoi personale, este un proces simplu si rapid prin care iti poti cumula toate imprumuturile intr-un credit nou, pe o noua perioada si o dobanda avantajoasa, pentru a plati o singura rata. 

  Procesul este destul de rapid in baza informatiilor preluate in baza de data a biorului de credit si anaf. Este necesar sa detii documentele creditelor pentru care soliciti  refinatrare sau sa soliciti in prealabil adresa de refinatare. 

  Termenul estimativ este intr 1h si 48h in functie de banca la care re realizeaza refinantarea. 

  Ce trebuie sa ai in vedere este ca dupa ce se realizeaza refinantarea trebuie sa contactezi banca la care ai avut creditele pentru inchide creditul a solicita adresa de inchidere. 

  Refinantare credite pe 10 ani 

  Ca si in cazul refinantatii unui credit de nevoi personale, creditele se pot refinanta pe 10 ani (120 luni) doar daca au fost acordate inainte de 08/07/2020.

  Beneficiile creditului de refinanțare

  • Minimizezi efortul de a face plăți lunare către mai multe instituții, printr-o plată lunară, la o singură bancă.
  • Reducerea plăților lunare. În acest caz, dorința de refinanțare este simplă și de înțeles, întrucât se dorește o singură rată lunară mai mică decât suma ratelor anterioare.
  • Poți cere o sumă suplimentară de bani pentru acoperirea unor cheltuieli neprevăzute. Spre exemplu, poți face credit de refinanțare pentru acoperirea unui credit de 60.000 euro, dar tu poți solicita băncii un credit de 75.000 euro. Astfel, cei 15.000 euro îi vei putea folosi cum dorești.

  Sfaturi din partea experților IMFS de care să ții cont

  Refinanțarea presupune acoperirea unor costuri suplimentare, reprezentate de comisionul de analiză și/sau acordare, comisionul de rambursare anticipate, taxa pentru admiterea scrisorii de refinanțare, evaluarea imobilului etc. Așadar, principalul indicator de care va trebui să ții cont atunci când apelezi la un credit de refinanțare este DAE. Acesta este format din calcularea dobânzii + a altor cheltuieli, taxe, comisioane etc.

  Dacă faci un credit în valută, ține cont de riscul valutar: devalorizarea leului poate duce la o creștere foarte mare a ratei lunare, în cazul unui împrumut făcut într-o monedă străină;

  Echipa IMFS vine în sprijinul tău și te ajutăm să analizezi foarte bine toate ofertele de pe piață, a tuturor instituțiilor financiare, atât bancare cât și non-bancare. Fiind o decizie importantă, luată pe termen lung, este important să cântărești atât avantajele cât și dezavantajele oferite de fiecare bancă în parte.

  Cu ce te putem ajuta?

  Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

  0728 515 713
  office@imfs.ro

  CONTACTEAZA-NE

  Aplică acum pentru

  Refinanțare credit

   Din pacate nu sunteti eligibil pentru un credit!

   Ați avut întârzieri la plata ratelor? DaNu


   Call Now Button