fbpx

Credite Pentru Angajatii De La Stat

IMFS > Blog > Credite Pentru Angajatii De La Stat

Credite pentru angajații de la stat

Dacă lucrezi într-una din instituțiile statului, poți accesa fără probleme un împrumut pentru nevoile tale.

IMFS spune *DA* persoanelor fizice angajate în sectorul public, adică tuturor celor care lucrează în cadrul ministerelor, școlilor, spitalelor, armatei și lista poate continua.

De ce un credit pentru angajații din sectorul public?

Răspunsul este simplu. Deseori viața ne oferă și momente mai puțin așteptate, iar de cele mai multe ori acestea aduc cu sine și un anumit cost pe care nu-l putem suporta în momentul respectiv.  Exemplele pot fi numeroase: o reparație urgentă, o mașină avariată, un aparat electrocasnic pe care ți-l doreai de multă vreme și pe care l-ai găsit la preț redus, plata unei rate care nu mai suferă amânare pot fi doar câteva exemple care au în comun necesitatea alocării unei sume de bani.

Chiar dacă ai un job la stat, nu întotdeauna poți avea la dispoziție o anumită sumă de bani care să îți acopere nevoile financiare. Poate ai economisit o parte din bani, dar acea sumă se devalorizează din cauza inflației iar prețul bunului pe ți-l dorești este posibil să fie mai mare și astfel va trebui să aloci fonduri suplimentare pentru a-l achiziționa. Un împrumut rapid te poate scăpa de grija banilor pe termen scurt, deoarece îl poți obține ușor, iar suma împrumutată o vei putea înapoia la fel de lejer.

Persoanele din sectorul public sunt mai * creditabile* decât cele din sectorul privat?

Specialiștii IMFS ne spun că nu există o astfel de ierarhizare. Intr-un fel sau altul, metode de creditare se găsesc pentru fiecare categorie de angajați.

Avantajul, dacă se poate numi astfel celor care lucrează în sectorul public este că veniturile acestora sunt încasate în mod constant la o anumită dată.

Astfel, angajaților de la stat le este mai ușor să preconizeze o dată calendaristică care să figureze în graficul de rambursare.

De ce tipuri de credite pot beneficia dacă sunt angajat la stat?

 

Specialiștii IMFS ne asigură că tot portofoliul de creditare este pus la dispoziția clienților, fie ei angajați la stat sau în mediul privat.

Creditarea depinde de nevoile celui care dorește să obțină împrumutul și de mijloacele financiare de care dispune pentru a rambursa suma împrumutată.

Credite prietenoase pentru nevoi *urgente*

Una dintre cele mai frecvente întrebări adresate clienților către specialiștii IMFS este:*Câți bani pot obține azi?*

Fie că lucrezi la stat sau în mediul privat, dacă ai nevoie urgentă de bani, un credit rapid sau chiar pe perioade mai lungi după stabilirea unui anumit istoric de plăți, îți poate oferi posibilitatea de a beneficia de bani și de a-i rambursa lejer în rate lunare.

Mai mult decât atât, dacă ai posibilitatea de a plăti anticipat, acest lucru va fi și mai avantajos, deoarece vei scăpa mai repede de grija banilor pe care îi datorezi, iar gradul tău de încredere va crește în viitor, în ceea ce privește accesarea altor împrumuturi rapide, atunci când va fi nevoie.

Nu în ultimul rând, marele avantaj al unui astfel de împrumut este acela de a-ți oferi o soluție rapidă și eficientă în momentele în care lipsa banilor poate deveni o problemă.

Dacă sunt angajat la stat, dar nu am funcție de conducere, pot primi un împrumut?

 

Răspunsul este cu siguranță pozitiv. Serviciile de creditare IMFS, sunt concepute pentru a veni în ajutorul oamenilor atunci când au nevoie.

Mai mult, specialiștii noștri în creditare  depun toate eforturile, pentru ca accesarea creditului să fie avantajoasă pentru client și astfel să revină cu plăcere, ori de câte ori simte nevoia de…un pic mai mult. La IMFS e întotdeauna simplu!

Ce înseamnă scoring și la ce mă ajută atunci când accesez un împrumut?

 

Atunci când accesezi un împrumut, este necesar să răspunzi unor întrebări pe care consilierul de creditare ți le adresează cu privire la starea civilă, vechimea la locul de muncă etc.

Toate aceste întrebări au ca scop stabilirea unui scoring, adică a unui punctaj în funcție de care băncile aprobă sau resping cererile de credit sau impun condiții mai drastice sau mai relaxate.

Marele avantaj în cazul a două persoane cu profile similare, diferența constând în aceea că una lucrează la stat și una la privat, împrumutul se va acorda mai ușor celei care lucrează la stat, argumentul principal fiind stabilitatea locului de muncă.

Sigur că nu vei fi dezavantajat în cazul în care lucrezi la o multinațională. Inclusiv companiile mari au un punctaj bun, dar asta nu înseamnă că angajații companiilor mici vor fi dezavantajați. La obținerea punctajului se iau în calcul și alți parametri care stabilesc eligibilitatea clientului.

Cunoscând aceste informații, veți putea înțelege și mai bine modalitatea de acordare a creditelor și faptul că dosarul de credit este analizat cu strictețe, astfel încât toate datele să fie complete și corecte. Abia apoi veți primi aprobarea creditului.

 Acest proces durează mai ales în cazul creditelor imobiliare adică în cazul în care solicitați o sumă mai mare de bani. Pentru împrumuturi rapide, nu este necesară o analiză atât de amplă. Puteți accesa rapid o sumă de bani pentru nevoi personale, astfel încât să vă rezolvați ușor situațiile dificile și să rambursați creditul la fel de ușor, având rate prietenoase, facil de rambursat. O discuție cu un consultant IMFS este tot ceea ce trebuie să intreprindeți pentru a vă lămuri cu privire la accesarea unui credit :https://imfs.ro/contact/

La IMFS e atât de simplu…cât ai spune credit.

1 Response

Leave a Reply

Call Now Button