fbpx

CREDIT PERSOANE JURIDICE

Suntem aici sa-ti oferim consultanta financiara de TOP, sa platesti rate mici si sa te bucuri de viata in felul tau.

  Din pacate nu sunteti eligibil pentru un credit!


  IMFS > Credit Persoane Juridice

  Din păcate, cele mai multe companii existente pe piață vor trece prin momente de suspans și frustrare în care încasările acestora întârzie să apară. În aceste momente de impas, creditul pentru persoane juridice este soluția pe care companiile o au la îndemână pentru a-și satisface plățile și taxele către angajați, stat sau furnizori.

  Ce este o linie de credit?

  Linia de credit este angajamentul, sub formă de contract de credit, făcut între administratorul unei firme și bancă, prin care banca oferă o sumă maximă sub formă de împrumut pe termen de până la 24 de luni, pentru a satisface deficitele temporare ale capitalului de lucru

  Poți folosi acest credit pentru plata salariilor, a furnizorilor, pentru achiziționarea materiei prime, plata utilităților sau a taxelor la bugetul de stat. Cu alte cuvinte, o linie de credit te ajută să îți desfășori activitatea curentă ușurându-ți plata cheltuielilor zilnice.

  Perioada maximă de acordare în cazul liniilor de credit este de 24 de luni, iar în cazul creditelor cu rambursare lunară, perioada maximă poate fi de 60 de luni.

  Cum mă poate ajuta o linie de credit?

  În cazul unei linii de credit plătești dobânda doar pe ceea ce consumi din împrumut și nu pe valoarea totală a creditului. Rezultă astfel o dobândă lunară care depinde de sumele utilizate, mai puțin costisitoare decât în cazul unui credit classic. Mai mult, cu ajutorul unei linii de credit, poți refinanța și alte credite luate de la alte banci.

  Care este diferența între linia de credit și creditul clasic? 

  Linia de credit este flexibilă, iar plățile pot fi efectuate în orice moment (se rambursează automat din încasări sau depuneri de numerar); dobânda se calculează zilnic la valoarea utilizată și se rambursează integral la scadență. Creditul clasic se rambursează lunar, în timp ce linia de credit, nu.

  Ce este IMM Invest?

  IMM INVEST România este un Program Guvernamental de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii afectate sau nu de pandemia de COVID-19. 

  Cum mă poate ajuta IMM Invest?

  Creditul pentru IMM reprezintă banii acordaţi unei persoane juridice în vederea finanțării activității curente, investițiilor sau a proiectelor cu destinație mixtă (investiții și capital de lucru).

  Valoarea creditelor acordate:

  • Microîntreprinderi: valoarea maximă 500.000 lei
  • Întreprinderi mici: valoarea maximă 1.000.000 lei
  • Întreprinderi mijlocii: valoarea maximă pentru capital de lucru 5.000.000 lei; investiții 10.000.000 lei

  IMFS ajută afacerea ta să treacă peste momentele dificile.

  Ca proprietar de business, știi că momentele în care nu dispui de posibilități financiare sunt momente de impas, peste care este imperios necesar să treci. Noi, echipa IMFS suntem aici pentru a te ajuta să alegi cea mai avantajoasă ofertă de finanțare pentru afacerea ta. 

  Iti oferim consultanta in alegerea celui mai bun credit pentru firma ta

  In functie de vechimea si profilul companiei tale cat si a necesitatiilor tale, IMFS iti poate intermedia mai multe tipuri de facilitati de creditare de la credite negarantate pana la credite de investitii. 

  Scopul nostru este sa alegem impreuna creditul pentru a te sprijini in dezvoltarea companiei tale. 

  Sa se faca content descriptiv in care sa ii explicam omului cum alegem pentru el cel mai bun credit pentru persoane juridice.

  Credite persoane juridice fara garantii

  Fiind si unul din cele mai cautate credite de catre companii, brokerii nostrii sunt specializati in intermedierea de credite persoane juridice fara garantii, fiind si un produs care se acorda rapid si cu un numar minim de acte. 

   Conditiile sunt ca firma sa aibe o vechime de minim 2 ani si fara datorii la bugetul de stat. 

  In functie de informatiile financiare a ultimelor 3 balante incheiate, iti putem oferi un raspuns rapid asupra sumei maxime pe care o poti accesa.

  Cu ce te putem ajuta?

  Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

  0728 515 713
  office@imfs.ro

  CONTACTEAZA-NE

  Aplică acum pentru

  Credit persoane juridice

   Din pacate nu sunteti eligibil pentru un credit!

   Ați avut întârzieri la plata ratelor? DaNu


   Call Now Button