fbpx

Credit Ipotecar In 2022

IMFS > Blog > Credit Ipotecar In 2022

Accesezi un credit ipotecar în anul 2022?

Achiziția unei locuințe este o hotărâre importantă – poate cea mai importantă cheltuială pe care o vom face pe parcursul vieții noastre.

De aceea, accesarea unui credit cu ipotecă ar trebui să fie precedată de o analiză atentă. E important să identifici cel mai bun credit ipotecar pentru situația ta, oferta băncilor fiind una diversificată.

Specialiștii IMFS sunt aici să vă consilieze și să vă ofere cele mai bune sfaturi, pentru a putea lua o decizie smart, astfel încât acest tip de credit să fie adaptat nevoilor familiei. Mai mult, împrumutul contractat trebuie adaptat veniturilor, astfel încât ratele să fie prietenoase, iar vouă să vă rămână doar bucuria mutării la casă nouă.

Care este creditul potrivit familiei tale?

Specialiștii IMFS sunt pregătiți să vă ofere date și informații valoroase, pentru ca viitorii clienții să poată hotărâ dacă acest tip de credit este potrivit nevoilor membrilor sau există și alte tipuri de finanțări mai avantajoase.

Oricare ar fi decizia ta, informarea este primul pas în acest proces care are ca finalitate achiziția unui imobil. Acasă înseamnă mai mult decât un împrumut, iar noi cei de la IMFS știm că acest lucru este important pentru tine. De aceea îți oferim consultanță, sprijin și îți suntem alături cu idei, sfaturi și ….oferte, pentru ca tu să te bucuri de viață în felul tău.

Suntem mai aproape de tine, decât crezi! Ne găsești aici:https://imfs.ro/contact/

 

Apartament sau casă?  O întrebare la care trebuie să ai un răspuns.

Decizia este grea uneori, pentru că ne dorim mai mult…adică apartament mai spațios, casă cu teren mai generos iar acest lucru este dificil de realizat din cauza propriilor noastre proiecții, deseori nerealiste.

Consultanții IMFS ne sfătuiesc încă de la bun început să ne adaptăm dorințele la posibilitățile existente.

O discuție cu partenerul de viață pentru a studia și a înțelege care este tipul de locuință potrivită este o necesitate pentru a avea o bază de discuție agreată, care să fie prezentată mai apoi specialistului în creditare.

Mai sunt și alte întrebări, de tipul celor menționate mai jos la care ar fi bine să aveți un răspuns înainte de a avea întâlnirea cu expertul în finanțare.

 Iată care sunt acestea:

Câte camere va avea locuința dorită? Cumpărați un apartament la bloc sau o casă?

Ce zonă alegeți în cazul în care aveți copii?

Discuția este una cum nu se poate mai importantă, pentru că de alegerea de acum va depinde în continuare bugetul familiei.

E important să alegeți o locuință care să se încadreze în propriile posibilități financiare. Astfel e necesară o proiecție a  veniturilor familiei peste câțiva ani. Nu uitați să luați în calcul și venirea pe lume a unui nou membru al familiei, dacă e cazul.

E bine să achiziționați un spațiu suficient, pentru că vânzarea și apoi cumpărarea unei noi locuințe, eventual cu accesarea unui alt tip de credit, ar putea fi costisitoare și consumatoare de timp și energie.

O simulare a creditului ipotecar realizată de specialiștii IMFS vă va ajuta să înțelegeți, care este nivelul împrumutului pe care vi-l permiteți.

O serie de informații utile, le puteți găsi aici: https://imfs.ro/credit-imobiliar/

Totuși veți fi mai câștigați dacă veți cere ajutorul specialiștilor noștri, deoarece oferta de creditare poate fi adaptată nevoilor dumneavoastră.

Ar trebui să cumpăr o locuință în 2022?

Un procent de aproximativ 60% dintre români sunt proprietari ai propriei locuințe, iar această tendință continuă să crească. Dar atunci când vine vorba de cumpărarea unei case sau a unui apartament, estimarea bugetului nu este suficientă. Mai sunt și alți factori externi cum ar fi situația economică care poate influența decizia de cumpărare. Vă explicăm de ce!

Ratele ipotecare și prețul pe metru pătrat sunt indicatori importanți atunci când se ia în considerare cumpărarea unui imobil. Pentru anul 2022, indicatorii par să fie pe *galben* pentru potențialii cumpărători.

Inflația a ridicat prețurile, prin urmare ratele au crescut iar tendința economică nu arată o stagnare în acest moment.

Totuși achiziționarea unei locuințe, poate fi încă o decizie înțeleaptă deoarece prețurile vor crește și în viitor.

Prețul pe metru pătrat va crește, datorită scumpirii materialelor de construcții. Implicit, costurile vor fi din ce în ce mai mari iar posibilitățile de creditare nu vor mai fi atât de accesibilie.

Știm cu toții că dobânzile au crescut, însă cu toate acestea a fi proprietar în anul 2022 pare a fi o decizie bună, luând în considerare previziunile pentru anii următori.

Oricare ar fi decizia ta, suntem aici să vă oferim sfaturi financiare eficiente. Pentru că la IMFS e întotdeuna simplu!

Leave a Reply

Call Now Button